De gezelligste kermiskoers is weer terug op 28 juni 2022!

Na 2 jaar gedwongen afgelasting van de Kermiskoers Steen, kunnen we nu weer als comite vol aan de slag om de kermiskoers te organiseren. 
De aanmeldingen van gemotiveerde renners loopt al zeer goed. Alle cafés hebben er weer veel zin in, dus alle ingrediënten voor een mooie sport avond zijn aanwezig!
We zien jullie natuurlijk graag op 28 Juni om 19.00, maar ook vanaf 17.15 bent u van harte welkom voor de altijd spectaculaire Solex rit!

Kermiskoers Steen ontvangt mooie donatie van Stichting Madocke

In April mochten wij als Kermiskoers Steen het prachtige bedrag van €1036,- ontvangen van de Stichting Madocke, tijdens hun jaarlijkse quizavond!
Stichting Madocke super bedankt, met dit geld kunnen wij weer mooie dingen doen tijdens de de komende kermiskoersen!
 


Gebroeders Kreder strijden in Steen om de zege!

Dat de kermiskoers op Steen een aantal imposante namen op de startlijst heeft gehad in het verleden is een understatement. Zo stonden eerder al oud wereldkampioen en 5-voudig gele trui winnaar Eddy Merckx en oud wereldkampioen Theo Verschueren aan de start. Ook in een recenter verleden waren er mooie namen te vinden tijdens de koers. Zo reed huidig Lotto Soudal renner Brian van Goethem een aantal jaren achter elkaar iedereen naar huis. Maar ook dit jaar zijn we verwend met aanmeldingen van (oud) profs.